sila tengok dan click

Isnin, 19 April 2010

masa x menjanjikan apa-apa

pada pendapat aku,
kalau kite menjalinkan hubungan dgn seseorg, jangka masa tidak menjanjikan apa-apa.


selalu kan kita mendengar kalau couple lebih 4-5 tahun mesti sampai kawen dan selama-lamanye ah.

ye, dulu aku sgt percaye yg kalau kite couple bertahun-tahun lamanye mesti sampai ke jinjang pelamin yg diimpikan.mesti punyer lah!!

tp tu dulu.

skang,walaupun aku x ade banyak pengalaman becinte, tp bile tgk org-org disekeliling yup, mmg masa x menjanjikan apa-apa.

tp, masa yg agak lama adalah perlu dlm sesebuah hubungan untuk kita lebih mengenali hati budi, mendapat kepercayaan,apa yang dia dan kita suka, x suka dan itu memang memerlukan masa yg agak lame!

but still i can't believe that couple yg bertahun-tahun tu bole sampai ke jinjang pelamin.

"kalau dah jodoh, takkan lari ke mane"

(aku percaye yang aku dan kau, kite memang ada jodoh)
so, apa pendapat anda tentang entri ini?

2 ulasan:

- berkata...

hopfully..amin!!

citah bukan mazid berkata...

yeah!semoge kite semua berbahagia!!haha..