sila tengok dan click

Rabu, 21 April 2010

malaysia

salam 1 malaysia. tadi aku baca newspaper yang aku beli semalam.haha.beli semalam tapi baca harini plak kan?hoho.maklumlah semalam x sempat nak baca, ENJOY day semalam.kihkih.
erm, ada 1 berita ni baby ditinggalkan parents sabab lahir tanpa mata dan hidung.
pergh.
ko bayangkan lah macam mane muke die kan?
aku pon ngeri je tgk baby yg agak malang tuh.huhu.
xtaulah ape mak dia makan masa mengandungkan dia, mesti x jaga makan ni! tp tu anak cina. lain plak kes baby melayu. muka x cacat, anggota pon elok, tapi kene bunoh. sades wey. pasangan suami isteri yang nak kan anak, tp x dapat, bf-gf yang x pikir pasal anak plak dapat anak.
apo ni?
p/s: semalam dating best kan skeleten?eheh, kau wat muke comel la semalam.berdebar jantung ni tau!

so, apa pendapat anda tentang entri ini?

2 ulasan:

SeMuT xmo berkata...

Btul3~~ =p

citah bukan mazid berkata...

hehe..