sila tengok dan click

Isnin, 17 Mei 2010

first time


dalam fitting room..=)

aha..da lama saya x berblog. rumah x de internet lah. ni pon g umah akak nak on9

T___T

tanggal 12hb arituh saya memulakan kehidupan bekerja sebagai promoter di Jusco Bukit Tinggi lah pulak.
dahla 1st time kije, tp 5hari je pon..haha. . .

kije dah la x oleh duduk. mang mencabar la. haha.
naseb bek kije kat tempat air-cond.sejuk cikit.

hari first kije saya sorg2 jer, cian kan? rehat sorng2, makan sorg2, sume sorg.
masa saya mula2 bekerja tu, masa tu la kawan2 saya keluar g jusco tempat saya kije sebab ada J-Card day hari tu. malam sebelum saya nak kije, saya bagitau dorg suh lawat saya kat Ladylike, iaitu department saya lah. haha.

korg suke ladylike x?haha. . diskaun sampai 70% beb! tp saya x de duit. . nak wat macam mane kan? ok lah. .

tp esuknye saya ade kawan!haha. .baru besh wat kije!
cermin x lap..mane promoter scarlet nih!

mase x de costumer lah..


tudung:akak punya
baju:saya tapi kene minyak
seluar:akak punya
kasut:mak punya!


nheh!








so, apa pendapat anda tentang entri ini?

2 ulasan:

Weyda Yahya berkata...

i like this!!hehehe

citah bukan mazid berkata...

haha..i like this too!glam je muke kite..haha..=)