sila tengok dan click

Ahad, 6 Jun 2010

memperkenalkan my bff


kepada my bff...

aku rasa dlm blog ni aku xletak pon gambar2 korg kan? sebab aku xde kamere lah..huhu..xpe2 pasni aku nak curi gambar kat fb, then upload byk2 kat sini!korglah bff aku!!

mwuaahh!!

mesti ade yang xde bile kitorng kuar..

lompat yeah!

ngehe..i love them all so damn..

jusco tmpat peveret..

lompat weyh!

aha..

aku ngan weda

wau!!

posing posing

lompat dgn lia..

ha,yang ni semua ada..


bile ade mase, aku curik lagi gmbar, aku upload ag k..
=)
sorry to abel, kat sini gmbar die x banyak..
=(

so, apa pendapat anda tentang entri ini?

4 ulasan:

Weyda Yahya berkata...

waaa...i like...sayang korang sume...muwahhh!!

citah bukan mazid berkata...

ngehehe...i like jugak...semoge berkekalan...hehe..

Weyda Yahya berkata...

jom2 gathering lagi!!!hehhee

citah bukan mazid berkata...

boleh ajer..haha..