sila tengok dan click

Khamis, 29 Julai 2010

my dream bf..hehe




he's cute isn't?huh..aku bole rase yang hormon adrenalin aku semakin meningkat!
oh yeah!kat sini aku nak listkan secara fizikal ciri2 idaman bf yang aku idam2kan.
tihihi!

1.pakai spek - nak bf aku pakai spek, tapi nak spek yang macam kat gambar atas ni.
xkesahlah die rabun ke x, tapi nak die pakai spek.haha

2.lelaki yang gemar pakai kemeja - tapi bukan yang cam pekerja kolar putih pny kemeja, tapi yang kotak2 seperti gamba kat atas ni.hehe.xpon kemeje yang cam smart2 tu.

3.rambut panjang - tapi bukanlah panjang cam ramli sarip ataupon mus vokalis may tu.hik3.nak cam rambut faizal tahir ke, eh tak, tak, tu cam panjang sgt, yang ag pendek sket, tapi yang penting tak mau BOTAK.(ag suke kalau rambut die cam xberape kemas sgt.hehe.

4.kurus tinggi, ataupun gemok montel,putih - aku suke sama ade lelaki tuh kurus tggi ataupon lelaki gemok comel putih.haha.tuh je saiz2 yang menarik perhatian aku.xnak lelaki kurus putih, ataupun lelaki gemuk gelap.haha.ngade2nye.
>.<"

5.bermotor - rase cam comel plak lelaki bwk motor.ag kalau yang bawak skuter.haha! xpon RXZ, cam cool-gilar lah kan dari segi pandangan mata aku ni.;)

6.simple life - suke yang simple2 je, xnak yang emo sgt, ataupon heti kering sgt.haha. :D

pendek kata, cam gambar kat atas tu lah ciri2 idaman lelaki yang aku suke n nak jd gf dorg.haha.(tapi mamat atas ni terlalu cute plak, aku xdelah suke yang muke jambu camnie.)

haha.ha, ni lah antara beberapa ciri2 lelaki yang aku suke tengok dan kalau bole org camni jd my bf..hehe.ngade2 x?walau mcm manapon, ini hanyalah angan-angan seorang perempuan seperti aku ni.xkesahlah mcm manapon personaliti yang jd bf aku, janji die suka aku dgn ikhlas.tu je yang paling penting dlm perhubungan sesame kite..fizikal hanyalah sementara, suk luse dah tua, kerepot gak laki kite.so, jgnlah hanya melihat secara luaran, tapi tgklah hatinye, bukan senang nak dpt yang betul2 baik.

wahaha.gelinya entri kali ni.ade mase nak ber-blogging ni sebab terdatang class awal 45minit kowt. .
so, apa pendapat anda tentang entri ini?

4 ulasan:

Syida Shukor berkata...

banyaknya ! tapi sama ah gak . panjang je list weh :P

Syida Shukor berkata...

kejap dah hilang ke tadi komen aku haha .

aku pun ada list panjang lagi macam ni haha

Weyda Yahya berkata...

xsame pon ngn azam?kekeke

citah bukan mazid berkata...

haha..syida:komen ko x ilang ya..haha..
weda:memang x same pon dgn ajam..
:(