sila tengok dan click

Rabu, 27 Julai 2011

aku baru nak gila KOREAn drama

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com
(sangat-sangat heppy bila tulis entry ni)
=)

assalaaaamualaikum! thehehe. laaaame sangat tak berbelog tau. macam-macam rasanya nak cerita kat sini, tapi tiap kali menghadap PC mesti dah lupa balik. semenjak cerita JUVANA dah abes, aku semakin jarang tengok tv lepas balik kerja. balik rumah, mandi-manda, solatan terus baring debukk menghadap laptop. nak tahu kenapa?

sekarang aku dah gila cerita KOREA. ececey dulu punye lah kutuk orang yang tengok cite korea, ish tak de lah kutuk cume tak suka aje. sekarang, mesti tido lambat (12am) bila dah layan cerita korea. hadooi hadooi.

dia ni sngaaaat COMEL !
suke dgn kasut boot die !

okayy dulu aku tak pernah terfikir pun nak suka lelaki korea yang ada kat tepi blog aku. alaa yg kat shoutmix ni lerrr. muke dia hensem, aku amek jelah taruk kat blog aku. tapi sekarang, aku sangat tergila-gilakan mamat ni ! arghh hemsem hemsem hensem ! okay bawak bertenang citah.


sejak berkomitmen pada pekerjaan sementara aku ni (bluweek!), aku makin suka plak layan cite-cite korea pas sampai rumah. ini adalah sebab-musabab aku suke tgk :
  • cerita macam ni tak payah tunggu iklan. memang tak ada pun
  • dapat tgk terus episod seterusnya
  • oh men ! goo jun pyo sangat hensem ! dan jeon jin ho sangat smart dengan seluar singkatnya!
  • dapat merelaxkan minda selepas bekerja kuat. kuat sangat kew?
  • lau ngantuk, tidor aje.

okay dah cerita kan sebab aku suka. now sebab-musabab aku tak suka tgk cerita korea, ESP bila kat kolej (actually bukan tak suka, tapi malas nak layan perasaan)
  • aku mesti akan terfikirkan apa lah yang jadi ye kat jun pyo bila tak dapat bersama geum jan di ye? dah lah terfikir-fikir menda tak pekdah tu masa kerja. aisshh
  • pastu selalu berangan-angan lau dapat jumpa jin ho. thahaha !
  • mesti rasa nak senasib macam heroin cerita tu. dapat boipren hemsem daaaan tinggi !

masa ni goo jun pyo kaya sangat.


semart gile dia ni dalam cite Personal Taste
love ur seluar singkat+beg


okayy kesimpulannya sekarang aku tersangat menggilai en Goo Jun Pyo dan Jeun Jin Ho ! dia sangaaat la hensem ! eh tak tak ! dia tggi, sebab tu dia nampak smart.



p/s: adui nape aku dah jadi macam ni. mintak-mintak tak terbawak sampai kolej. NAHAS nant.



so, apa pendapat anda tentang entri ini?

3 ulasan:

ezyanie berkata...

aku pon dah terkena demam lee min hoo weyy . semenjak tertengok BOF and personal taste . tapi ego aku tebal , ttp aku tak mengaku aku minat korean drama . kehkeh . egois

I wong (依之汉) berkata...

K-Pop lover. Tapi sekarang saya dah kurang korea. Dulu ada la minat Full House... sekarang beralih kepada English Drama aka Glee.

Tapi jangan kemaruk masa exam nanti sudah ler.

Ni Sa berkata...

suka :D

hahah. alang2 citah pun da rope gominamm

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?f08b0c3e6d1f389fe6c596bda5b26b0a