sila tengok dan click

Isnin, 17 Oktober 2011

seronotnya BF/GF dekat !

http://www.emocutez.com


apa perasaan kau bila dapat pakwe/makwe  yang satu kolej @ satu u @ memang dekak gila dengan tempat study kau? kalau aku, seronot tak terhinggah lah ! (sebab kami tak pernah pun dekat, jauh memanjang) err.  -__-"....sesiapa yang ada pkwe/makwe dekat beruntunglah an, yelah mana taknya. kalau rindu sikit, dtg jumpa. alah tak sampai 5 minit naik moto, dapat jumpe makwe/pakwe. sejuk perut. ^^


lagi lah BONUS bila ada kawan-kawan puji "alolo omeyy gileww kowang duew ni ! ihiks !" .tak pun "alaaa..titeww pun nak pakwe dekat macam cow jugak...mane aci taww !" meme la jelesz kawan korang tgk korang asik berkepit 24jam. lagi pun, boleh menjimatkan duit. mana taknyeee, bila nak berbual, tak yah de guna digi plan nak bergayut, jumpak jak tewus..ini dapat mengurangkan kos perbelanjaan kredit /bil tepun korang tiap-hari. kan? betul tak yang pakwe makwe dekat teww? harhar

ini kawan kat class.

har3x. tapi janganlah cepat sangat seronot. stiap perkara mesti ada kebaikan dan keburukannye. macam dalam kes ni, salah satu keburukannya bila dah asyik berkepit 24jam, lama-lama orang yang tgk pun naik loyee. dalam hati cakap "la hai, asik mukeww kowang jeww kat port ni. nak gak tgk orang lain. " lagi satu, kadang-kadang bukan leh jimat duit bila pkwe/makwe dekat. lagi makin tipis duit ade lah. mana taknye, "yayang, arini kite mam KFG lah, esuk mam McD, luse plak kite mam Chicken Rais Shop, yayang melanje aww? yey !" haha. belum kes nak jenjalan + shoping lagik. 


ini kawan suksis

tapi  yang paling ramai tak gemar ialah bila korang asyik pentingkan pakwe/makwe berbanding dengan kawan sendiri. wooo.. kita tak ada kawan tak boleh aww. susah kita. kita tak boleh nak idup berdua aje dgn kekasih kita. sesungguhnya kawan-kawan tu sangat penting didalam kehidupan kita. tak ada kawan, tak gerak hidup kita .bosan lah. dengan kawan la kita boleh share macam-macam. kita boleh gelak ketawa dengan mereka, pergi shopping sesama, isap rokok sesama (bagi lelaki yg rokok ah) tgk  cerita sesama, g kelas sesama dan macam-macam lagi.


 ini kawan saas

ini kawan matrik

jangan sampai ada kawan kita cakap "die tu asyik lebihkan makwe/pakwe dia aje, macam lah kekal sampai kahwin nanti. dah susah baru nak cari kita"  ya ampun, harapnya aku tak macam gitu lah..hohoho. adess apa  hal gua cakap pasal lebleb kat sini hari ni. adess. tapi aku tau, kau tak wat macam tu kan? actually entry ini lebih ditujukan kepada diri aku sendiri. ampun MAAF ye kalau ada yang terasa. eh? blog aku sape lah nak baca. *malu tutup muka bawah bantal sebab syok sendiri*

ini geng suka melepak ! ILYSM!
<3<3<3



P/S: entry nak mention kat aku ni sebenarnya. sorry lau ada yang trasa. 




so, apa pendapat anda tentang entri ini?

2 ulasan:

cik najihah berkata...

kadang2 bile dah stick dengan pakwe bole jadi renggang dengan member..ape pun member 1st :)

citah bukan mazid berkata...

err..memang pun..tu lah yg aku cube nak sampaikan