sila tengok dan click

Rabu, 4 Mei 2011

rahsia kita berdua

http://www.emocutez.com

what the fish aku baru je tengok lirik lagu si akak fynn jamal nie? thehehe. mesti ramai yang kata aku kolot pasal baru je tahu. LOL ! i loike very much walaupun ada yang kata lagu meng-hanjeng ke apa. kahkahkah ! u guys baca lah lirik dia !





P/S : tajuk meng-annoy-kan betul !


lalalalala
saya kenal sayang saya !

so, apa pendapat anda tentang entri ini?

4 ulasan:

ezyanie berkata...

citah ! apesal lambat sangat ni . lol . hahahha :)

citah bukan mazid berkata...

erm dah tahu lagu ni memang wujud, cume dulu taknak amek port sangat pasl lirik lagu die !


haha. lapuk la aku ni !

☻UsaGi NaNa☻ berkata...

lame nye~

citah bukan mazid berkata...

nyehe hehehe ! ! yela,,, akku redha aku ketinggalan..

haha ! XD