sila tengok dan click

Selasa, 1 Januari 2013

last day training



http://www.emocutez.com

Assalamualaikum dan selamat pagi. selamat tahun baru 2013. aku baru perasan rupanya aku tak tulis pun lagi entry pasal hari terakhir sebelum aku menamatkan praktikal kat JAKIM 14/12/12 haritu. seminggu selepas pembentangan depan lecturer pemantau dan SV aku kat JAKIM, memang masa tu masa enjoy lah. kerja download-mendownload, tengok cerita, tengok Running Man lah, sungguh tak efektif masa tu.


apa yang aku nak cerita, selama 6 bulan aku praktikal kat sana, aku dapat macam-macam jugaklah pengalaman. dapat tahu macam mana bekerja dengan orang kerajaan. hehehe dapat lebih tahu selok-belok Putrajaya, dapat tahi makanan kat area Putrajaya, tengok wayang waktu ofis(eh ini kerja jahat) hahahaaaa


citah pling gemukk


selama 6 bulan aku pergi kerja pakai baju kurung sampai tak tahu nak pakai yg mana lagi dah.dah bosan sangat. kenangan yang paling best bila makan kat cafe, aku suka tengok baju-baju kurung pekerja lain pastu cam komen sendiri dalam hati. aku rindukan makanan kat cafe tu (certain makanan je yg sedap) mcm nasi lemak sambal sotong (TERBAIK), nasi ayam kat situ pun terbaik. ughhh membuatkan perut aku lapar ni

staff kat ICT semua baik-baik bila masa bukan kerja lah. semuanya sporting-sporting tau. suka la kalau lepas ni aku kerja dapat ofismate yang mcm tu (harapan) hahahaa dorang memang best tak kisahla yang lelaki ke yang perempuan ke..hahaha memang best..

masa last day tu aku dengan asma beli domino sajalah nak makan-makan sama-sama.. hurmm sedapnya domino. hehehe tetiba rasa nak call domino sekarang jugak. hahahaha pastu ambik gambar sesama dengan dorang kat opis. hehehe. pastu tengah-tengah dah nak balik tu, ustazah aisyah pun dtg ICT,pastu sampaikan pesanan sikit sebanyak, salam-salaman, dia bagi kitorg pizza..hahaha...baik tak ustazah kan.. comeyy sungguh.. TERHARU tssskk



ramai yang jeles hehehe


peace



P/S: May Allah spread the happiness to all Jakim's staff and Happy New Year ! 

so, apa pendapat anda tentang entri ini?

1 ulasan:

kimie berkata...

dh habis dh eh??
report da siap ker??