sila tengok dan click

Jumaat, 1 Februari 2013

Review Movie Meleis

http://www.emocutez.com 

Assalamualaikum. hai semua hik hik hik hik. nak review satu lagi movie dan kali ini ialah movie Malay. hehe. guess what movie? of koslah Juvana  :D semalam pergi tengok kat GSC, Alamanda. seat banyak lagi kosong masa tu. hew hew. Juvana. siapa yang tak pernah tengok drama Juvana memang kesian. Juvana. masa dulu tengok Si Botak dan Si Daim. 



Botak - watak yang sangat,sangat jahat!


   Daim- watak yg baik sangat sangat!



tapi dalam movie ni, Botak semakin baik manakala si Apek semakin jahat! tak sangka aku sebab dulu Apek berkawan baik sangat dengan Daim. kehadiran Sharnaaz sebagai Lan Todak memang menambah perisa dalam kesedapan cerita ni. ada jugak Safie Naswip sebagai Jamal, salah seorang pelatih nakal kat sekolah baru tu.


ini lan towdak!

lupa nak bagitau background cerita ni macam mana pulak. Botak,Apek,Ayam,Panjang,Komeng,Kicap telah dipindahkan ke sekolah Juvana yang baru. nama sekolah tu tak ingat pulak, tapi budak kat dalam sekolah tu memang jahat lah. hehehe. nak tahu macam mana Botak dan kawan-kawannya  meneruskan kehidupan di sekolah baru,kenalah saksikan movie ini di pawagam yang terdekat. 


Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan kamu.. 
Allah selamatkan pelatih baru..
Allah selamatkan kamu.. 

P/S:sheira ayoub wife zahiril sangat comel. ngengengeee

so, apa pendapat anda tentang entri ini?

2 ulasan:

kimie berkata...

p xajak pown...
ak hanya mampu merenung ke luar jendela...

citah bukan mazid berkata...

alolo aku pergi tgk pun x rancang..heeee :D