sila tengok dan click

Rabu, 5 Februari 2014

Tudung Akel dan Miss Colour


Assalamualaikum semua.....


Aku masih menaip dalam telefon, cumanya dah bertukar henpon. hehe Alhamdulillah dapat jugak merasa henpon mahal.. oppsss pinjaman sahaja okay. belum mampu nak beli sendirik. hehehe. Korang pernah dengar tudung jenama Akel tak? tak pun Miss Colour? yg Akel tu memang agak familiar la kan, sebab ramai wanita yg di luar sana memakai tudung jenama Akel. rupa rupanya aku baru tahu yang tudung Akel ni bukanlah diperbuat dari Malaysia. tudung ni made in Turki uolls. 




patutlah harganya agak mahal berbanding tudung bawal. sebenarnya aku pun baru je berkecimpung memakai tudung jenama Akel beberapa bulan yg lepas. 1st time beli dan cuba pakai ialah pada tahun lepas. memang teringin nak pakai, tak tahu kenapa. belilah dekat Banting. masa tu memang saje saje tengok tudung, sekali ternampak tudung Akel warna biru gelap, memang aku cari warna tu sebab nak match kan dengan jubah raya aku. Bila dah beli tu balik rumah cuba pakai dan aku jatuh conta dengan jenis kain tudung ni! dia labuh, jadi senang nak buat gaya tudung, belit sini sana, dia lembut, so mudah nak belit tetapi senang nak bentuk! amazing nara! ehh hahaha. okay mungkin ramai yang pakai dan dah tahu sendiri perasaan memakai tudung Akel ni.. hehehe



aku je yang batak baru cuba pakai sekali. hehehe. lepas tu kan tudung Akel ni ada banyak warna! warna dia cantik cantik tau takkkk. byk warna yang soft dan comel. corak pun cantik cantiks memang suka lah pakai! bila pakai tu rasa selesa je, rasa best je. oh lagi satu! tudung Akel ni kain dia jenis polyester, so tak cepat rosak. haha haritu pakai masa hari konvo, topi konvo tu ada pelekat belakangnya, kalau pakai tudung bawal biasa mmg dah tercarik cariklah kat belakang kepala tu tau.. tapi amazingnara nya, tudung aku pun tercarik jugak walaubagaimanapun, bila da lepas basuh, nak pakai balik kemudian hari kan, tudung aku tu tak ada kesan macam tercarik je tau.. mmg amazing! hehehe ok ini adalah antara sebab aku suka pakai tudung Akel. memang best. 




enough dengan pengenalan pasal tudung Akel ni.. kat bawah ni ada beberapa koleksi tudung Akel dan Misscolour (dua dua dari turki) dan berbidang 50 akan dijual oleh aku sendiri.. aku yang jadi model, aku yang jual. biaselah, mana ada bisnes partner kan 😁. untuk tudung Akel, rm20 sahaja dan tudung Misscolour (yang ada corak paisley)  hanya rm24 sahaja.. jika berminat bolehlah komen atau wassap di 010 400 6362 - Masitah. stok adalah terhad ye! 



                     Misscolor Coklat

                      Misscolor Biru


                    Misscolor Biru 2


                 Misscolor Ungu


                   Misscolour Hijau


                 Misscolor Merah


              Misscolor Peach dot Putih

               Akel 3 tone Ungu / Kuning

      Akel 3 tone Pink Belacan / Hitam


              Akel 3 Tone Turqoise Hijau


                   Akel 3 tone Hijau 



P/S: yg Akel semua rm20 dan Misscolor rm24 belum masuk pengeposan ye sayang... 😘😘😘😘😘

so, apa pendapat anda tentang entri ini?

1 ulasan:

nuha mih berkata...

kalo cari akel borong blh ke sini http://nuhaapparels.blogspot.com