sila tengok dan click

Selasa, 19 April 2011

aiiikk tatotnya~

http://www.emocutez.com

arghh, minggu belajar ( baca study week ) memang seronok. seronok apa nya? seronok sebab aku rasa macam lama bercuti-cutian serta suka hati kau nak buat hapa dekat kolej @ di bilik. boleh tidor lambat-lambat (aku tak penah pun, asik tidor awal aje) , bangun lambat-lambat, mandi lambat-lambat, makan pun lambat-lambat. thehehe. seronot GILA! dah la tak payah turun SUKSIS yang aku selalu ponteng tu, ahh, paradise GILA !


minggu belajar ni lah aku boleh bergerak kemana mana yang aku suka pada bila-bila masa ! haha tp yang sadisnya minggu belajar ini ada masa hujung sem aje, so duit masing-masing memang dah POKAI la an. elaun belum masuk lagi, tak apa deh nanti dapat gedebuk banyak. ye lah tu citah. hehehe.


tadi aku dengan ain g fakulti sebab nak tengok student final year present projek final diorang. tapi malangnya lah, bas gerak lambat, hampir sejam duk tercongok dalam bas sambil memakan buah dan keropok lekor aja. huh~ what the FUUU lah kan kau pak cik. aku memang suka kan kau lambat-lambat naik bas tu. tak apa~


so dapat lah tengok 1 je projek pembentangan. lecturer dalam bilik seminar tu pun cakap, lah dah tinggal seorang aja tak present lagi, napa lambat? cehh padahal tah sapa-sapa lah lecturer yang mesra alam tu. uiiiks cerita pasal final projek student final year yang aku tgk tadi memang gempak. siyesz ah gempak.


nama sistem dia aku pun tak ingat, tapi sistem / application tu boleh di support oleh handphone Iphone. masa dia tunjuk sistem dia yang canggih yang dapat membantu pelancong dalam area KL-Selangor mendapatkan TREN dan BAS terdekat serta BANK yang berhampiran dekat destinasi pelancong inginkan, aku memang sungguh teruja. aku cakap dalam hati, waw ! macam mana dia buat? mesti guna banyak coding ni ! dan yang terakhir sekali MACAM MANA LAH AKU FINAL PROJECT NANTI YE? soalan last tu selalu bermain di fikiranku ini. -__-"


sumpah lah application yang student tu buat mengujakan aku. dah la penilai tanya soalan susah-susah. mak aiiih, seram siyot ! so mulai sekarang aku dah kena pikir-pikirkan apa projek yang boleh aku nak buat untuk final year nanti. takutnya~


P/S: siapa mahu ajarkan aku? hahaha !

so, apa pendapat anda tentang entri ini?

4 ulasan:

rYaN berkata...

Mmg pun susah citah..
kalo final projek tue kta sndr yg nk wat, xpe...
Nie topik lecturer yg bg, lg la susah..

citah bukan mazid berkata...

owh. . lah yeke? seriyes aku tak tahu pun. huhu -__-"

gagaggaga takuttt !

kimie berkata...

=)

citah bukan mazid berkata...

senyum aje? memang dah ready je? haha