sila tengok dan click

Isnin, 18 April 2011

jangan lupakan kulit boleh tak?

http://www.emocutez.com

salam semua. selamat berminggu belajar (baca study week). just quick entry pada malam ini. kau, kalau dah pernah mintak tolong daripada kawan, please lah tolong kawan kau tu balik if kau tak berapa nak sibuk mana pun. janganlah terlalu pentingkan diri, jangan sampai ada orang cop kau masa susah cari kawan, masa senang da lupa dah.


hadooi hadooi, sian pulak aku tengok kawan yang pernah tolong kau haritu tau? kau tak kenang ke dengan apa bantuan yang dia pernah hulurkan kat kau? ehh, satu hari tau dia tolong kau? kau tahu tak? kau ingat tak?

P/S: maaf, teguran agak kasar, bukan apa. untuk menasihati diri sendiri dahulu. :)
maaflah jika ada yang terasa ! I tak sengaja you olls !




sejak bila aku suka wat entry macam gini ?
ooh ya, thanx buat NANO sebab bagi aku macaron.
dah lah banyak !

so, apa pendapat anda tentang entri ini?

3 ulasan:

Pijahh' de-Arr berkata...

yeaa betul tuu..~~

nano berkata...

sama sama citah ^^ . selamat menjamu selera . huh aku rasa kau dah terpengaruh dengan blog aku yg byk sentap . hik3 ;P

citah bukan mazid berkata...

nano: hahaha ! ommjayy ! dah terikut kau ann? lantak laah, janji aku puas hati. keh3, jahat siooot statementku !

pija:betul kan? tp peringatan ni diutamakan untuk diri aku sendiri dulu. yg lain jgn terasa kay..