sila tengok dan click

Khamis, 17 Mac 2011

sporting sehari

http://www.emocutez.com

assalamualaikum! ini kisah yang dah lapuk tapi aku baru nak post. thehe.minggu lepas(ari jumaat) class aku ada wat bbq kecil-kecilan kat Bukit Ekspo.hahaha.dah 4 sem, baru ni lah nak gathering satu class kan..

memang satu pengalaman yg best bila dapat gather ramai2 sebab kalau dalam class kadang-memang tak semuanya ada. ada yang subjek dah ambik lah, ada yang suke pontenglah.upss, sentap hati mak nak!thehehe.

walaupun bbq dah lepas seminggu, aku baru je pasan ada video @ nak ag sedap Vlog gitew lah yang telah disediakan oleh bai. alah, yang blog dia nama ibai merepek tuh. thehehe.thanx lah aku ucapkan dekat bai sebab wat video yang smart, best, cool dan banyak lagi lah! kita semua satu kelas comel!(aku suke video ni sebab mcm banyak je muke aku an, tapi kimi lagi bnyak kot!)

okayy, tak nak membebel lagi, apa kate kite lihat video dan gegambar! cekidaut nau!





now kita ushar gambar2 budak course aku plak.
(n_n)

bnyak tau makanan kami semua bawak

masa nak buat air sirap kot

chak!

masa membakar!kire bakor je!

inilah mangsa ayam!

gaya ape tu ana?

budak lelaki yang sedikit

adelah jugak muke aku

masa main game. tgk la betapa bersungguhnye si kimi


eh, habes dah gambar.penat lak nak upload banyak-banyak. hahaha.bukannye ada org tgk sangat pun kan?miahaha. biasalah tu. lama dah aku nak post entry ni, tapi asik tergendala aje. baru-baru ni ada masalah server. hm, ambik kau! seharian tak dapat online kat UPM. padan muke aku . jangan lupe ea tgk VLOG kat atas tu. bai yang sediakan. kami semua bergaya aje kat situ.thehehehe. (n__n)


kredit to khai sebab aku culik gambar ni dari fb dia


p/s:blog aku dah berwajah baru la.
arigato baca
siti masitah


so, apa pendapat anda tentang entri ini?

5 ulasan:

shindosai berkata...

hehe..wey video tu belom siap lagi..
aku buat saje2 je tu..

shindosai berkata...

hehe..wey video tu belom siap lagi..
aku buat saje2 je tu..

citah bukan mazid berkata...

owh..yeke?alamak, tak pe ke ni aku da terpublish kat sini?

hehehe..jgn mara ye?aku suuuke sngt dgn video tu..

XD

kimie berkata...

ak kan sentiasa bersungguh2.. hahaha
kalu la waktu belaja ak bersungguh mcm nie..

citah bukan mazid berkata...

hahaha..
ko boleh punye bersungguh2 mcm masa ko main game haritu..chaiyo!