sila tengok dan click

Khamis, 6 Disember 2012

download-mendownload

http://www.emocutez.com


Assalamualaikum. ehh harini aku tak ada review-review movie sebab tak tgk movie pun baru-baru ni. hik hik. so nak cerita hari ini kerja aku mendownload drama-drama kat ofis. heh jahat punya olang, tak baik download-download ni, HARAM. muehehe abis tu kau tengok Adam Hawa tak guna Astro HD tu boleh lah? huahuahuaaa sebab apa aku cakap Adam Hawa? sebabnya aku tgk macam semua perempuan pun layan cerita tu. typical meleis betul.. (aku pun tgk lah) 


nah korang suka kan? aku pun suka gitu2 jelah

hehehe anyway aku download cerita Desperate Housewives season 8, Pretty Little Liar season 1&2 ohh tu aje..huk huk aku tak pernah lagi tgk Vampire Diaries tapi memang orang ramai kata cerita best. wohooo tak sabaq weyh nak tengok PLL tu sebab dulu aku pernah follow dalam 3-4 episod dan aku siap wat entry lagi dalam blog nie. aww yahooo! so hari ni malam ni nak layanzzz sebelum esuk balik rumah! gossip girl tak download pun sebab ermm ermm malas lah! Glee ape tah lagi. hek hek. kalau korang ada link untuk download Merlin series 5, jangan lupa kongsi ya! 


xoxo,
citah 
(aigooo berjangkit dgn Istanbul Aku Datang dan Gossip Girl)

so, apa pendapat anda tentang entri ini?

2 ulasan:

kimie berkata...

citah nk citer desperate housewives....

citah bukan mazid berkata...

betul ke ko nak nie? boleh je. bagi pendrive. hehee