sila tengok dan click

Jumaat, 5 November 2010

gadget baru kat blog !!

ehem.ehem.assalmualaikum.bersempena dengan KEJORA yg lepas, rumah sukan saya wat maskot lebah..comelcomelcomel!hehehe!so, untuk memuncakkan ag semangat lebah saya, saya letak lebah kat tepi blog saya nie..hehe..nampak tak?nampak tak?comelcomel!


hehe.lebah blog sebelah lebah gambar




oh.em.gee!comey!!





yg sgt excited nak gtau korang semua,dahla x stady
siti masitah

so, apa pendapat anda tentang entri ini?

7 ulasan:

safiahyulmahamad berkata...

aku pon baru boh gadget2 tuh... nway, thx ats tnjuk ajar tuh.... heheheee....

rYaN berkata...

Mmg smart blog citah tp nmpk serabut, hehehehe... Lebah tue x bergerak tp pandai berckp, ahahaha~

citah bukan mazid berkata...

ryan:oh.oh.yeker?okay2 tq sebab bagitau,agak serabut jugaklah bola kat tepi nih.haha.


pyah:sama2...kite ade bee yg same.hehe

Weyda Yahya berkata...

mazid...sila jawab soklan yg aku tagged dkat my belog oke..hee

Haris Fadhullah berkata...

weh citah..
ajar ak berbelog..
haha

citah bukan mazid berkata...

okeyh weyda...

haris:ok, boleh aje.aku aja ape yg aku tau ja.aku pon xreti sgt..:)

citah bukan mazid berkata...

haris:pape pon, 1st follow blog aku yup.hehe