sila tengok dan click

Jumaat, 12 November 2010

minES unstoppable coolblog sebentar




http://www.emocutez.com

nampak tak tuh?saya baru je letak!sangat cute laah.hikhikhik. okey dah dah.siang tadi saya dan kwn, asmaa g MINES, kajang nak tgk wayang. actually keluar kali ni xdi plan pun tapi saya yg nak sgt keluar hanya sebab 2 sebab je:

1)nak beli CoolBlog


sedap sebenarnye,tp ade yg taktau wat jadi xsedap

kawan-kawan tau kan apa itu coolblog?yg ade jelly2 kat bawah tu.hikhik.sedaap! tp harini saya agak malang sebab minah indun tu wat xmanis dan sampai tertelan coolblog tu saya mkn.selalu pekerja len yg wat, sangat sedap.huhu.



2)tgk wayang. the Unstoppable(memandai je letak 'The' thehehe)


yeaah!


pelakon:denzel washington n alamak hero lagi satu terlupe plak nme die.maaf. :(
dari apa yg saya tonton, cite tu based from a true story. movie ni bergenre suspend.ok meh saya bgtau citenye macam mane.


seorang mamat(denzel) baru stat kije kat keretpi.jadi konduktor.prtnernye ialah hero yg saya x ingat name ni plak jurutera keretapi tu lah.okeyh dorg ni baik2 aje, bwk tren pon baik aje. nak dijadikanlah cerita ada satu tren ni(diberi nama 777 atau triple 7) yg muatannya penuh dgn bahan api terputus brek dan masa nak handle-kan tren tu boleh plak jurutera dlm tren tuh keluar.


then train tuh pon bergerak tanpa pemandu dan brek dan muatan yg teramat banyak. dan paling gempak tren tuh jalan ke arah bertenteangan dgn tren2 lain.kire kan tren tu sangat2 membahayakn tren lain laah.bnyak usaha dorg nak try stopkan tapi susah nak stop jugak, malah lebih laju adalah!phew!


kalau nak tau ending die mcm mana, macam mane tren tuh boleh STOP dari UNSTOPPABLE, ape kena-mengena ngan dua hero tu tadi, p lah tgk.ups, saya rasa da ramai yg tgk cite ni, cume saya je yg lambat tgk.thehhehe..



then bile kuar kali ni mcm2 saya beli; sandal lah, foods lah, anak tudung laah, mcm2!abes duitku! wuawuawuwaaa!!!




yeah,unstoppable
siti masitah

so, apa pendapat anda tentang entri ini?

7 ulasan:

rYaN berkata...

Giler~ belanja sakan nmpknye...

citah bukan mazid berkata...

hehe.
tau xpe..bile nak abskan duit cepat aje!

shindosai berkata...

best cool blog tu.
mahal skit ja.

kimie berkata...

pergh... kuar x ajak dh.... hik hik

citah bukan mazid berkata...

haha.coolblog tu memang tak mhl sgt, terbeli benda2 yg di luar bajet plak!adoii

kimi, nanti nak g beraya aji nak ikut leh?haha!!

pandaGurlz berkata...

da mcm promote wayang citer tu plak kn...huhu..gla tgk kengkwn..hehehe..xsng bontot aku tgk..suspend seh...

citah bukan mazid berkata...

memang suspend state kite dibuatnye!