sila tengok dan click

Ahad, 7 November 2010

MEGA mind




haritu saya p tgk cite MEGAmind dekat MINES dgn en skeleten. hehe. saya ingat cerite ni x best sebab iklan kat tv x mampu menarik perhatian saya lah.haha.mula-mula en skeleten ajak nak tgk cite ni, saya memang menunjukkan reaksi cam xberminat lah kan.haha.tapi saya ikotkan jelah, pasal die yg support.keh3.then bile tgk,walupon baru stater je pon saya dah suke!hehe.dah tertarik dgn plot cite ni.

makhluk biru ni selalu dibuli masa zaman sekolah,ape2 aje pon mesti die dpt last.bayangkan lah semasa nak pilih salah seorang antara makhluk biru ni dgn seorang girl, kwn2 die sanggup pilih gurl tu walaupun gurl tu patah kaki nak main bola.ada ke patut?hooho.


tapi die ni dikurniakan kepandaian yg melampau.mcm2 die cipta, walaupun maseh kecik.then, bila dia sedar yg die x ada kwn dan die mampu cipta barang2 yg ebat, die mula sedar yg die patotnye jadi jahat.haha.kelakkar laa.betul, cite ni mmg kelakar dan comel sangat2.

buat pertama kali saya menyampah dgn hero dlm cite tuh, eh eh xdelah menyampah mana, juz hero tuh poyo sgt.erm erm.dah la tuh.awak kena tgk sendiri lah citer MEGAmind nih!memang comel!saya sangat sukee!


xde motip letak gambar ni, tapi saya suka


saya dah tukar tajuk blog saya.
thehehee..
ngada-ngada kan?



seronok sgt tgk dgn en skeleten,(terima kasih belanja saya ye,en skeleten.saya da belanja awak coklat ok kan?)
siti masitah

so, apa pendapat anda tentang entri ini?

7 ulasan:

shindosai berkata...

wa.. buat review movie ek..

citah bukan mazid berkata...

hehehehhehe.saje je laa..

rYaN berkata...

waa.. sempat lg gi tgk wayang, ni dh study ke blom nie??

shindosai berkata...

gi xajak wey

citah bukan mazid berkata...

haha..aku pun xtaulah camne nak ajak ko.no phone pon takde.haha..

Ni Sa berkata...

ahhaha. mmber ckp cter ni best.

citah bukan mazid berkata...

aah.sangat best la!hehe!suuuuke sgt!!

erm erm skang dah x boleh nak komen ea kat blog awak?huhu...