sila tengok dan click

Selasa, 28 Disember 2010

die memang gojes

http://www.emocutez.com

assalamualaikum semua.uhuk2.skang ni semakin ramai plak yg aku nengok pakai shael yg santek2 serta riben2 kat kepale.hoho.cute lah pulok!org 1st yg aku nampak die pakai ialah cik fatin ni.

sorry cik fatin, saya curik gambar awak.okeyh tujuan nak promote je.thehe

ekcelly die memang gojesz, pakai pape pown saya rasa santek.okeyh selamat view blog die nie!saya rasa banyak dah gurlz luar sana follow cik fatin cun melecun nie. haha suke tgk style die kat blog.uhuk2..



gojes jugak tak?
siti masitah
so, apa pendapat anda tentang entri ini?

2 ulasan:

THE ZUL berkata...

My ex~ :P

citah bukan mazid berkata...

bluwek...
;p
pasan gilerz.