sila tengok dan click

Ahad, 2 Januari 2011

oh 3-108 bilikku

http://www.emocutez.com

assalamualaikum semua.hye kawan2 saya dah balik kolej.uhuk-uhuk. saya balik awal tau.sampai KTP pukul 12.30 gitu.akak yg antarkan bersama suaminya.thehehe. saya balik awal, tapi masih xmampu nak kemas bilik.nak tau kenapa? sebabnya saya erm bilik saya telah menjadi stor untuk student yg satu aras saya.malang bukan?(-____-')

tak mengapalah.tahun baru, so kena cabaran baru lah jugak.bersabar sampai malam ni.harap2 sangat barang tu akan reduce dengan cepatnye.mate da ngantuk, tapi tahan je pasal sedang menompang bilik sebelah, bilik cik ki.

ag satu cabaran!ohemgee!tilam saya pun hilaaaaang!!!ape daaa.mcm mane tilam pun boleh kena curik ye?dlm bilik dah la sesak dgn barang2, pastu boleh plak ade org amek tilam?erm musykilnye!bak kate si bujang lapok, COBAAN!aduih aduih.mlm ni roomate tidor bilik kawan, saya pun mgkin wat yg same kot.

eCOBAAN!

ini pessanan untk depa yg xamek barang lagi, korang cepatlah amek barang korang dlm bilik saya!saya nak masuk bilik....wuawua.then, lau after pkul 10.30 barang korg masih ade, saya letak lua tau!dah luar daripada tempoh bilik saya menjadi bilik STOR waktu itu.huhu. :(

oww ye.pakcik ali, cepatlah antakan tilam kat bilik saya.mlm ni saya nak tidow mane.huhu.mau boleh ponteng clas 8pagi esuk sebab nak kemas bilik.haha.selamat petang semua.

mungee!


saya di bilik kawan,
siti masitah

so, apa pendapat anda tentang entri ini?

3 ulasan:

Syida Shukor berkata...

kesiannya bilik yang jadi stor kan huuu

tilam hilang ? tak boleh blah haha

Weyda Yahya berkata...

cobaan!
hehehe
aku ulang alik jea:)
wow..layout baru..
tahniah!!!

citah bukan mazid berkata...

haha!cik syida:tau xpe.tadi terlupe nak rembat tilam kat bilik lain.haha!

weyda:tq weyda.sian ko kena bagun awal ke class/haha