sila tengok dan click

Selasa, 4 Januari 2011

comel berganda-ganda!

http://www.emocutez.com

assalamualaikum.tadi masa dlm bus nak balik ke kolej, lagu dlm bas tu pasang lagu joanna duet dgn aliff aziz.saya suke sangat lagu tu, anda suke kan tak?lagu tu slalu bermain di fikiran saya, saya suke nyanyi lagu tuh sorang-sorang o dalam hati.haha.itu pun nak bagitau.hehehe.

nape ye saya suke lagu tuh?mungkin ini kot sebab2 nya:

1.lirik die senang sangat nak catch-up.
2.lagu die sedap je, chillax je dengar
3.membuatkan saya teringat en skeleten.terbayang-bayang macam mane la lau duet dgn die.keh3.
4.saya suke suara joanna.sebelum ni lagu aku pelangi pun was 1 of my favourite song.saya kan suke indie?haha


cakap pasal joanna, korang tau ke pasal band joanna n co?dari zaman matrik ag saya dah dgar band ni, selalu main kat radio XFM.saya suke band-band seumpama ni, iaitu vokalisnye ialah girl. mcm estrella(paling suke sangat2!), yuna, n also ada band indonesia, Mocha pun same.itu yg saya tau.lau ada,sile bgtau saya ye?

keunikan band mcm ni ialah pastinye vokalis tu mempunyai suare yg comel,lunak,sdap didengar dan selain itu muke sangat comel!huh.sape tak interested kan?sume pun suke!haha.tapi paling comel band estrella la, liyana tuh.thehehe.


boley tak saya jadi comel mcm dorg?haha



teringin gak,
siti masitah

so, apa pendapat anda tentang entri ini?

2 ulasan:

Syida Shukor berkata...

citah , nyanyilah satu lagu nanti kalau ada ktp idol :P

citah bukan mazid berkata...

haha,,,malu lah syida.
suare ni boleh keluar lau nyanyi dlm shower je..thehe