sila tengok dan click

Selasa, 4 Januari 2011

You, Me & Shoes contest

http://www.emocutez.com

assalamualaikum semua.harini memang hari contest lah untuk citah!hahaha. kali ni saya nak join contest-yg-cambest kat blog cik syida shukor kite ni.bukan ape, tertarik dgn gambar2 kasut yg die wat tuh.memang gojesz dan saya memanglah xpenah ade kan?


em,,cerita pasal kasut?cerita pasal kasut ye...okeyh!dah dapat, tp i think not link with ur contest, but it doest matter lah!if kalah pon still dapat rm5 voucher rite? theheh.let's we start it!haha. ini cite pasal boot la.boleh masuk ke ni?huhu.actually saya tak ada byk experience pasal kasut-masut ni sebab the feelings alwayz same.

sebelum mula2 melibatkan diri dlm aktiviti SUKSIS(which is about ilmu kepolisan, chewah!), saya tak pernah sama sekali memakai boots semasa berkawad.mane taknye, masa zaman sekolah saya masuk PPIM(Puteri Islam, hadoih hadoih, betul ke?)haha.

so mase ni lah saya baru dpt memakai boot yg memang ganasz dan berat. first time saya pakai semasa saya pertama kali menjalani latihan menembak.masa tu sangat teruja+takot!1st time pegang senjata yg ade peluru hidup!kalau tersalah guna, boleh tertembak org or else tau.

back to kasut story, that boots yg saya 'pinjam' sebab bilangan boots yg xmencukupi adalah bersaiz besar!bayangkan kaki saya muat untuk saiz 5, tapi dapat pinjam senior pnye yg bersaiz 7!mak aih mcm ape je kan?

masa pakai tu memang tak terasa apa-apa, tp when menembak time, kami disuruh berlari after kami menembak sasaran.(biasalah, polis memang suke lari2,tp i hate so much!!)so saya dah la memang sejak azalinya lari xkuat, then bile berlari pakai kasut besar was like a clown saya rase!haha.

dari luaran nampak okey aje, tp saya ni rase mcm ape je!muke wat chillax je tapi perasaan tuh malunye!hahaha.plus, kalau pakai boots, kena la ikat kuat2.then bile dah lame kaki saya terbiar dalam boots tuh, baunye pergh,,,,,mengancam habis tau!hukhuk.nasib baik lah kami semua sama, so dah tak kesah bau pun baulah.janji pakai.

itulah bootsnye.saya yg tgah.muke ganasz mcm tu nak pakai heels?
nak jugak!nak jugak!

ini jelah story saya pasal kasut walaupun saya cite pasal boots.saya xpernah ada heels, saya xpernah ade wedges so saya nak sangat2 pakai kasut mcm tu.at least if menang boleyh la saya berjalan dgn bangganye sebab itu kasut hadiah!thehehe.

saya nak tag

cik yul
cik hazira suapi
cik aisyarina
cik weyda
cik nano.



xpernah ade heels or wedges,
siti masitah
so, apa pendapat anda tentang entri ini?

5 ulasan:

Syida Shukor berkata...

haha okaaaay entry kau gila kentang lah cite pasal boots ! bagus2 , at least kau cite kasut juga tapi tak terfikir kau nak cite pasal boots . teheee


apapun goodluck , and stay for our update ! :D

Shaofie berkata...

jemput join segmen dekat blog. mudah je. hehehe.

http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

citah bukan mazid berkata...

syida:huhu..xada idea la pasal kasut masut ni..haha


shaofie;OK NAK TGK2 DULU..

a LoT oF LuV berkata...

Salam perkenalan..
nice blog.. meh singgah ke blog saye..

citah bukan mazid berkata...

TQ! a lot of luv.thehehe