sila tengok dan click

Selasa, 4 Januari 2011

Kami dan Shawl Contest

http://www.emocutez.com

salam semua.harini saya rajin sikit, nak masuk kontest "kami dan shawl contest"..(jeng jeng jeng..)haha ada lagu plak!bagi yg dah bese or familiar dgn kontest mesti da tau ape aje syarat2 nye kan?okay, lau nak kepastian sila click SINI or gambar banner tuh aje.on d spot korg akan tau ape syarat2nye.

click kat gambar pun boleyh

saya suke lau contest pasal shawl2 ni.aum!tapi nak menang tu ehem ehem mesti susah!saya tau punye!haha.okeyh la asalkan saya join.thehe.okayh saya pertaruhkan gambar di bawah ni.ini gambar saya bersama ngan fido kat TS.hope boleyh menang.lalala~


saya dan fido.hehe


hope bagi la menang ye?hahaha.tak paksa.anyway TQ! kepada tuan punye belog sebab invite saya join contest ni.len kali ajak la lagi yer.saya nak tag kat kawan-kawan saya iaitu:

cik weyda
cik ni sa
cik sheyla

P/S:korang kena masuk tau!hahaha.


nak menang jugak,
siti masitah

so, apa pendapat anda tentang entri ini?

3 ulasan:

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

tengs 4 joining!

citah bukan mazid berkata...

no probs.sile bagi saya menang tau?

Weyda Yahya berkata...

aku xpkai shwal lah weii..hehe