sila tengok dan click

Isnin, 24 Januari 2011

penutup DUNIA yg best dan xbest

http://www.emocutez.com

salam semua.hari ni mood bercampur baur. pagi tadi saya dah bangun se-awal 6 pagi tau. haha bukan sebab ape, sebab saya nak siapkan sedikit2 asaimen yg lect bagi yg perlu di-submit pagi tadi jugak. haha masitah suke wat kije last minit! malam ni saya berazam mahu STADI. pasal ari RABU sudah stat TEST.

boleyh x saya kembali membahasakan diri saya sebagai 'aku'? sebab rase mcm x COOL ah guna saya. mcm BAEEEK je masitah ni. okay, saya ubah ya? ya? yeahh, lantaklah korg nampak pelik ke ape ke sebab dulu2 pun aku bahasakn diri aku sebagai aku.(paham tak? paham tak?)


asek gambar ni je?


yey! aku baru aje selesai menghadiri majlis PENUTUP DUNIA. okayy, BEST sangat rasanye pasal RUMAH sukan aku MENANG keseluruhan! kahkahkah! maaf ya kepada yg xmenang tu, lain kali boley cube lagi. kah kah kah! gelak jahat plak aku ni!

tp, bile mengumumkan Open Block mana yg menang, konfem2 bukan blok aku! kah kah kah!(aku kena gelak dgn org ramai!) eh tak pun kena gelak. saje nak wat reaksi mcm gitu. anyway, aku ase heppy gak pasal rumah sukan aku menang, agpun aku ade lah join sikit2 acaranye seperti boling kelapa, dan lompat getah(awal2 dah mati)


xde kene mengena
thanx to kimi.haha


Tahniah byk2 buat yg menang Open Block kali ni, iaitu blok JEBAT iaitu satu-satunya blok kaum Adam. persembahan memang gempak, dekorasi hang jgn ckp lah, memang smart gila babi, n xsia2 lah aku g tgk arituh.hahaha.


maaf, wa xde stok baru ah


anyway, kitorg dah ade pengetua baru! agak hemsem lah ye. haha, yg lain jgn cube nafikan eh? kan? die hemsem kan? nyahaha! gatai gituw! okayh DUNIA memang bez, taun depan RUMAH KUNING menang ag ye? dan blok LEKIR num 1!(harapan....)


P/S: skng ni aku tgah ketageh nak beli produk2 kecantikan guna online. jyeahh!


saya,aku, gua,
siti masitah

so, apa pendapat anda tentang entri ini?

1 ulasan:

kimie berkata...

sama2.. baru nk upload kt fb ko.. haha... xpe.. nantikan gambar kasut ko pulak.. hehe.. ape pon citah hebat masa present td... MANTOP!!